Narlıdereli Miniklere Bayram Sürprizi

Narlıdere Belediyesi, çocukların çifte bayram sevincine ortak oldu ve onlara bayram sürprizi yaptı. Narlıdere Belediye Başkan...

Narlıdereli Miniklere Bayram Sürprizi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Narlıdere Belediyesi, çocukların çifte bayram sevincine ortak oldu ve onlara bayram sürprizi yaptı. Narlıdere Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay ve Narbel A.Ş. Genel Müdürü Cem Yüceışık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Ramazan Bayramı’nı birleştirerek kutlamaya hazırlanan miniklere, İkinci İnönü ve Atatürk Mahallesi’nde oyuncak dağıttı.
Başkan Engin, çocukların her zaman yanında olduklarını belirterek, “Çocuklarımızın mutlu olduğunu görmek paha biçilemez bir duygu. Çünkü çocuklarımızın mutlu olması hepimizi, dünyamızı mutlu eder. Bu nedenle, en büyük yatırımımız her zaman geleceğimizin teminatı olan minik yavrularımıza yapılır. Bir çocuğun kalbini kazanabildiyseniz, çok şey başarmışsınız demektir. Amacımız, çocuklarımızın yüzünü güldürmek, onlar için daha iyi bir dünya inşa etmektir. Evlatlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Ramazan Bayramı’nı kutluyor, her bir çocuğumuza güzel bir yaşam diliyorum” dedi.

(e.s)

Bakmadan Geçme