National Geographic'te finalist oldu: Hangi ilimiz seçildi? 

Muğla'nın Bodrum ilçesi, National Geographic dergisinin 'Best Of The World 2025' listesinde finale kalarak uluslararası alanda önemli bir başarı elde etti.

Muğla'nın gözde tatil beldesi Bodrum, National Geographic dergisinin "Best Of The World 2025 (Dünyanın En İyileri 2025: Okuyucu Seçimleri)" listesinde finale kalarak uluslararası alanda önemli bir başarıya imza attı. 

Dünyaca ünlü seyahat dergisi, "Best Of The World 2025 Readers' Choice" seçkisinin finalistlerini açıkladı ve Bodrum'un bu listede yer alması, Türkiye'nin turizm potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi. National Geographic Travel, 46,5 milyon takipçili Instagram hesabında duyurduğu finalistler arasında Bodrum'un muhteşem atmosferine ve Akdeniz’in en popüler lokasyonlarından biri haline geldiğine vurgu yaptı.

INSTAGRAM ÜZERİNDEN DESTEK BEKLİYOR

Bodrum, şık modern yapıları ve zengin olanaklarıyla hem eğlenmek hem de dinlenmek isteyen ziyaretçilere mükemmel fırsatlar sunduğu için bu listeye seçildi. 2025’in en iyileri arasında yer alan Bodrum, oylama için Instagram üzerinden destek bekliyor. Finalist şehirler arasında Vietnam'dan Ho Chi Minh City, ABD'den New Orleans, Peru'dan Cusco ve Bosna-Hersek'ten Sarajevo da bulunuyor. 

Bakmadan Geçme