Neredesin 'Erhan Abi?'

Buca'da Doğuş Caddesi'nde bulunan Ataykent Sitesinin sakinleri çocuk oyun alanlarının bakımsızlığından ve güvensizliğinden dert yanıyor, Erhan...

Neredesin 'Erhan Abi?'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Buca’da Doğuş Caddesi’nde bulunan Ataykent Sitesinin sakinleri çocuk oyun alanlarının bakımsızlığından ve güvensizliğinden dert yanıyor, Erhan Kılıç’tan hizmet sözünü yerine getirmesini bekliyor

Çevrenin bakımsızlığından ve özellikle çocukların sıklıkla oynadığı parkın güvensizliğinden şikayet eden site sakinleri, 10 yıldan bu yana sürüp giden durum karşısında bölgenin adeta kaderine terk edildiğini savundu.

“SORUN BİR TANE DEĞİL”

Bölgede sorunun yalnızca bakımsızlık olmadığına değinen site sakinleri, bakımsızlığa bağlı olarak ortaya çıkan güvenlik problemlerinin de hayatlarını olumsuz yönde etkilediğini ifade etti. Harebe haline gelmiş, kullanışlı potası dahi olmayan basketbol sahaları, asfaltı yenilenmeyen yol, budamaları yapılmayan ağaçlar gibi problemlerin belediye tarafından çözülmediğini savunan bölge halkı, çocuk oyun alanıyla bağlantısı kesilmeyen taşıt yolunun adeta ölüm tehlikesinin merkezi olduğunu ifade etti.

BAŞKANA SİTEM

Başkanın halkına hizmet etme görevi olduğunu vurgulayan mahalleli kendisini “Gençlerin Erhan Abisi” olarak tanıtan Başkan Erhan Kılıç’a, “Gençlerin Erhan Abisi çocuklara ve gençlere sporu böyle mi sevdiriyor?” sorusunu yöneltti. Belediyenin temel görevinin ilçe halkına hizmet olduğunu ve bu türden sözler verilerek göreve gelindiğini savunan site sakinleri problemlerinin bir an önce çözülmesini bekliyor.

Bakmadan Geçme