Nilperi Şahinkaya'dan 'Kademeli Ayrılık' ne demek?

Nilperi Şahinkaya, Emre Yusufi ile ilişkilerinin sona ermesini nasıl yorumladı? 'Kademeli ayrılık' terimi ile hangi yeni ilişki tanımını sundu? Şahinkaya'nın, Gelin Takımı galasında ayrılıkla ilgili yaptığı açıklamalar sosyal medyada neden gündem oldu? Eski sevgilisini galaya davet eden ünlü oyuncu, 'Kademeli ayrılık' kitabı yazacağını duyurdu. Peki, bu ayrılık modeli neyi ifade ediyor?

 

Nilperi Şahinkaya, Emre Yusufi ile olan ayrılığını 'kademeli ayrılık' olarak yorumlayarak ilişki tanımına yeni bir terim ekledi.

Nilperi Şahinkaya, Emre Yusufi ile olan ilişkisine dair dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde ilişkilerinin sona erdiğini belirten Şahinkaya, "Bazı ilişkilerin ömrü oluyor" ifadelerini kullandı.

Emre Yusufi ise ilişkilerine ara verdiklerini söylemişti. Şahinkaya, kadrosunda yer aldığı 'Gelin Takımı' filminin galasında özel hayatına dair soruları yanıtlayarak net bir ayrılık yaşadıklarını vurguladı.

Galaya eski sevgilisini de davet eden Şahinkaya, "Biz iyi ayrılmaya karar verdik. Yavaş yavaş, kademeli kademeli... Şimdi kademeli ayrılıkla ilgili bir kitap yazacağım ve bunu tüm Türkiye'ye sunacağım. Küsmeden, kızmadan, sarılarak ayrılmak... İki tarafın da kabullendiği bir ayrılık türü," dedi. Bu açıklamalar, sosyal medyada gündem oldu.

Bakmadan Geçme