O filmin Türkiye’deki çekimleri tamamlandı

Guy Ritchie’nin yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği film, Antalya’da çekildi. Damien Lewis’in 2015’te yayınlanan kitabından uyarlanan film,...

O filmin Türkiye’deki çekimleri tamamlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Guy Ritchie’nin yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği film, Antalya’da çekildi. Damien Lewis’in 2015’te yayınlanan kitabından uyarlanan film, İngiliz ordusunun II. Dünya Savaşı sırasında düşman hatlarının gerisindeki Nazi güçlerine karşı saldırıya geçmek üzere yetenekli askerlerden oluşan küçük bir grubu görevlendirmesini konu alıyor. Alex Pettyfer, Henry Golding, Eiza González, Alan Ritchson gibi ünlü isimler de filmin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Film, 2024 yılında vizyona girmesi planlanıyor.

Cavill, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

”İşte bitti! Ungentlemanly Warfare’deki günlerim sona erdi. Bu üzücü bir gün. Rol arkadaşlarımın duygularını yineleyeceğim ve cesur ekibimize övgüler yağdıracağım. Bu kadar azimli, kendini işine adamış ve hikaye anlatımına kendini adamış bir ekibe nadiren rastlanır. Bu azim ve adanmışlık Guy Ritchie gibi bir lidere sahip olmakla daha da artıyor. Hikaye örme ve karakter yaratma becerisi rakipsiz olabilir ve bunu sihir gibi kullanıyor”

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme