• Haberler
  • Ekonomi
  • O fuar 25 binin üzerinde ziyaretçi ile rekor hedefliyor

O fuar 25 binin üzerinde ziyaretçi ile rekor hedefliyor

Ticaret Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi, KOSGEB, İzmir Ticaret Odası, Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) ve İZFAŞ desteğiyle...

O fuar 25 binin üzerinde ziyaretçi ile rekor hedefliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ticaret Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi, KOSGEB, İzmir Ticaret Odası, Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) ve İZFAŞ desteğiyle düzenlenecek MODEKO’ya; Avrupa’dan Güney Amerika’ya, Körfez’den Afrika ve Ortadoğu’ya kadar 35 ülkeden 25 binin üzerinde profesyonel ziyaretçi gelmesi bekleniyor.
300’ün üzerinde firma ve 750’nin üzerinde markanın yer alacağı MODEKO, 50 bin metrekarenin üzerinde dev bir alanda düzenlenecek. MODEKO’da bahçe mobilyaları, ev-ofis mobilyaları, mobilya aksesuarları, bebek-genç mobilyaları, yatak-baza-başlık ürün grupları başta olmak üzere eşsiz konseptleri ve yenilikçi ürünler, ilk kez görücüye çıkacak.
Alım heyetleri kapsamında ise 27 ülkeden alıcıları ağırlayacak fuarda, Ticaret Bakanlığı ve EİB koordinasyonunda fuar süresince “B2B Hosted BuyerLounge” alanında, katılımcı firmalar ile yabancı alıcılar ikili iş görüşmeleri gerçekleştirecek. B2B ikili iş görüşmeleri, 17 Mayıs saat 10:00-17:30 arasında B Holündeki B2B alanında; Suudi Arabistan, Fas, İsrail, Kosova, Panama, Hollanda, Rusya, Özbekistan, Azerbaycan, Ukrayna, Lübnan, Ürdün, Irak, Tunus, Cezayir, Fas, Gana, Gabon, Kamerun, Sierra Leone, Mısır, Sudan, Filistin, Katar, Umman, Yemen ve Libya’dan gelen alıcı firmalarla gerçekleşecek.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme