• Haberler
  • Siyaset
  • O isim son anket sonuçlarını açıkladı! '10 günde çok şey değişti, önde gidiyoruz!'

O isim son anket sonuçlarını açıkladı! '10 günde çok şey değişti, önde gidiyoruz!'

Altınok, “Ankara’da son 10 günde çok şey değişti, öndeyiz” dedi. Sokak anketlerine atıfta bulunan Altınok, “Ben...

Altınok, “Ankara’da son 10 günde çok şey değişti, öndeyiz” dedi. Sokak anketlerine atıfta bulunan Altınok, “Ben her gün sokaklardayım. Bugün de sabahın erken saatlerinden itibaren Ankara’nın dört bir yanında, toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Sokak anketlerine göre, Altınok tercih ediliyor” ifadelerini kullandı.

“2 PUAN ÖNDEYİZ”

Altınok, manipülatif anketlere karşı çıkarak gerçek anketlere vurgu yaptı ve “Gerçek anketlerde şu anda önde geliyoruz. Son 10 günde Ankara’da çok şey değişti. Gerçek anketlerde 2 puan öndeyiz” şeklinde konuştu. Ayrıca, şunları ekledi:

“Mesele şu, vatandaşa verilen sözlerin tutulması veya tutulmamasıdır. Eğer bir söz verildiyse, bu sözün yerine getirilmesi gerekir; aksi takdirde özür dilenmelidir. Siyasi ahlak bunu gerektirir. Büyükşehir Belediye Başkanı Ankaralılara ‘5 yılda 58 km metro yapacağım’ diye söz vermişti. Ancak 5 yılın sonunda Ankara’da bu hedefe ulaşılmadı. Biz, toplamda 80 km metro yapmayı hedefliyoruz.”

YÜZDE 50 ORANINDA UCUZLATACAĞIZ!

Büyükşehir Belediyesinin yüzde 4’ü yardımlara gidiyor. Daha önce yüzde 8’di. Daha azını veriyor ama daha çok veriyor gibi reklam yapıyor. Yardımların aslında reklamı yapılmaz ayıptır kimse yardım yapmıyor, vatandaşın parasını vatandaşa vereceksiniz. Biz bunu yüzde 10’a çıkaracağız. Doğalgaz desteği şu an 500 TL 3 ay veriyor Büyükşehir Belediyesi onu 1000 TL’ye çıkartıp 3 aydan 4 aya çıkartıyoruz. Suyu yüzde 50 ucuzlatacağız.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme