O kadın bu kadın!

Yeni İzmir Gazetesi’nden Kahraman Durak’ın haberine göre, Türkiye’yi duygulandıran o kahraman kadını bulduk. Unkapanı Köprüsü üstünde...

Yeni İzmir Gazetesi’nden Kahraman Durak’ın haberine göre, Türkiye’yi duygulandıran o kahraman kadını bulduk. Unkapanı Köprüsü üstünde hızla akan trafiği tek başına durdurup yavru bir kediyi kurtaran kadın gündeme bomba gidi düştü. Ona sadece kurtardığı yavru kedicik değil, Türkiye teşekkür ediyor. İzleyen herkesin önce “Ne yapıyor” diye anlamlandıramadığı ancak sonunda sevinçten ağladığı videodaki kadın kim mi?

O kadın bu kadın!#TSvGS #pazartesi pic.twitter.com/5qJLxr8W65

— Yeni İzmir (@GazeteYeniizmir) January 22, 2024

 

Haber

Haber

İşte o kadın 15 yıl önce İzmir’den İstanbul’a taşınan, Özgün Öztürk. O sadece yaşam hakkı savunucusu değil, aynı zamanda yazar, çevirmen ve Kurtalan Ekspres grubunun Genel Koordinatörü. Yoğun iş temposunun yanı sıra evinde sayısız engelli hayvana bakıyor. Felçli, kör, sakat kedileri, köpekleri ve kargası var. En son dönemde insan zulmünden kurtardığı sıpa Badem’le yük hayvanları konusunda büyük farkındalık yarattı. Hayatını sessiz canların sesi olmaya adamış bir kadın o. Depremin 5.günü soluğu Hatay’da almış, hayatını hiçe sayarak onlarca can kurtarmış biri. Aynı zamanda Yaşam Hakkına Saygı Derneği Kurucu Başkanı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme