‘Oda başkanı değil, saha başkanı olacağım’

Yeni İzmir Gazetesi’nden Şaha Çimen’in haberine göre, Demokrat Parti, Seferihisar belediye başkan adayı Berkant İncekara, 'Projelerimizi...

Yeni İzmir Gazetesi’nden Şaha Çimen’in haberine göre, Demokrat Parti, Seferihisar belediye başkan adayı Berkant İncekara, “Projelerimizi insanların elinde işi, evinde aşı, yanında başkanı olsun ilkesi çerçevesinde hazırladık. Seferihisar tarımda, hayvancılıkta ve turizmde büyük potansiyele sahip bir ilçe. Hazırladığımız projeler ile bunları destekleyerek hayata geçirdiğimiz de İlçenin kalkınmaması mümkün değil. Ve projelerimiz sözde kalacak projeler değil. Bütün projelerimiz yapılabilme ihtimali yüzde 100. Halkla yaptığımız sohbetlerimizde emekliler aldıkları maaştan memnun olmadıklarını söylüyor, gençler iş bulamamaktan şikayetçi. Üretici, hiçbir şekilde elinden tutulmadığı için üretimden vazgeçmiş durumda. Biz bunların hepsine son vermek için yola çıktık” dedi.

“AMACIM HALKA HİZMET”

Üreten ve iş kolları ile halkı destekleyen bir belediye hedefi olduğunu vurgulayan İncekara, “Ben devamlı saha başkanı olacağım. Kimse benden oda başkanlığı beklemesin. Ben kaprisi olan bir insan değilim. Ben halk adamıyım. Halkın içinden geldim. Ben aldığım maaşı engellilerin ihtiyaçlarını gidermek için kullanacağım. Makam aracı da istemiyorum. Benim kendi araçlarım var. Amacım halka hizmet. Halk tanzim, Halk ekmek, Halk lokanta hizmete girecek. Herkes bunlardan ucuza yararlanacak. Belediye üreten ve iş kolları ile halkını destekleyen bir belediye olacak. Yeni iş kolları açacağız. İstihdam yaratacağız. İnsanların ilgi alanlarına göre iş olanağı sağlayacağız. Seferihisar bir üretim kenti. Bu avantajı değerlendireceğiz. Benim babamda Demokrat Partiliydi. Biz Demokrat Parti olarak her geçen gün Genel Başkanımız Gültekin Uysal öncülüğünde daha da büyük başarılara imza atacağız” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme