• Haberler
  • Eğitim
  • Ödemiş Belediyesi’nden üniversite adaylarına destek

Ödemiş Belediyesi’nden üniversite adaylarına destek

Ödemiş Belediyesi, İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliğiyle Yükseköğretim Kurumları (YKS) sınav sonuçlarına göre tercih yapacak üniversite adaylarına...

Ödemiş Belediyesi, İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliğiyle Yükseköğretim Kurumları (YKS) sınav sonuçlarına göre tercih yapacak üniversite adaylarına ücretsiz “YKS Tercih Danışmanlığı” hizmeti sunacak. 22 Temmuz’da başlayacak olan tercih danışmanlık hizmeti, 10.00-17.30 saatleri arasında Belediye Hizmet Binası’ndaki Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek.

GENÇLERE DESTEK MESAJI 

Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, gençlere en doğru tercihi yapmaları için destek olmaya çalıştıklarını ifade etti. Turan, “Öğrencilerimiz zorlu bir maratondan geçti. Gençlerimizin geleceklerine yön vermelerine katkı sağlamak amacıyla bu danışmanlık hizmetini sunuyoruz. Aldıkları puanlar doğrultusunda en doğru tercihleri yapmalarına yardımcı olmak istiyoruz. Onlar mutlu olursa, aileleri mutlu olursa bizler de mutlu oluruz. Öğrencilerimizin mağduriyet yaşamadan, emeklerinin karşılığını görmelerini temenni ediyorum. Gençlerimiz ve ailelerini, kapsamlı bir şekilde bilgilendirilmeleri ve bilinçli tercih yapabilmeleri amacıyla ücretsiz danışmanlık hizmetimize bekliyoruz” dedi.

DANIŞMANLIK HİZMET DETAYLARI 

22 Temmuz – 02 Ağustos tarihleri arasında, Ödemiş Belediye Hizmet Binası’ndaki Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek danışmanlık hizmeti, 10.00-17.30 saatleri arasında devam edecek. İki uzman eğitim danışmanı tarafından verilecek bu hizmetle, gençlere sahip oldukları yüzdelik dilimlerle ilgili veriler paylaşılacak, tercih alternatifleri ve tercih edebilecekleri okullar hakkında bilgi verilecek.

Bu danışmanlık hizmeti, gençlerin geleceğini doğru yönlendirmeleri ve bilinçli tercihler yapabilmeleri amacıyla önemli bir fırsat sunuyor. Üniversite adayları ve aileleri, bu ücretsiz hizmetten faydalanarak, en doğru tercihleri yapmak için destek alabilecekler.

ALİ ÖZKAYA 

Bakmadan Geçme