Ödemiş ' de Kent Lokantası açıldı

Ödemiş Belediyesi, sosyal belediyecilik projeleri kapsamında 'Kent Lokantası'nı hizmete açtı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın da katıldığı açılış törenine yoğun ilgi gösterildi.

Kent Lokantası'nın açılışı, vatandaşların uygun fiyata sağlıklı gıdaya erişimini sağlamak amacıyla gerçekleştirildi. Törene Beydağ Belediye Başkanı Şakir Başaran, Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu, Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, CHP İl Başkan Vekili Barış Özdemir, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda Ödemişli katıldı.

Açılışta konuşan Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, ekonomik kriz ve enflasyonun etkilerinin hissedildiği bu dönemde, halkçı projeler gerçekleştirmeye başladıklarını vurguladı. Başkan Turan, Kent Lokantası'nın amacının esnafa rakip olmak değil, dar gelirli vatandaşlara destek sağlamak olduğunu belirtti. "Bu zor günlerde vatandaşlarımızın uygun fiyata lezzetli ve hijyenik yemekler yemelerini sağlamayı hedefliyoruz. Öğrencilerimiz ve emekçilerimizin günlük yemek masraflarına katkıda bulunmak istiyoruz," dedi.

Başkan Turan, seçimlerde belediyenin mali kaynaklarını koruyarak vatandaşların hizmetine sunma sözü verdiklerini hatırlatarak, "Bu kentin bir kuruşu heba olmayacak," dedi. Artan maliyetlere rağmen halkçı bir yönetim anlayışıyla projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi. Ayrıca Kent Lokantası’nın toplumsal dayanışmanın ve paylaşma kültürünün bir sembolü olduğunu vurguladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ise konuşmasında, CHP'li belediyeler olarak İzmir’e sahip çıkacaklarını ve kentin kaderini değiştirecek projeler gerçekleştireceklerini belirtti. "Çok zor günler yaşıyoruz, ancak dayanışma ile her zorluğu aşacağız. CHP iktidarı ile Türkiye genelinde sorunların çözüldüğü bir döneme gireceğiz," dedi.

Ödemiş Belediyesi Kent Lokantası, hafta içi her gün 11:30-14:30 saatleri arasında 350-400 kişiye hizmet verecek. Menüsünde doyurucu bir ana yemek, pilav veya makarna, salata ve tatlı veya meyve gibi seçenekler sunulacak ve bu menü 60 TL olarak satışa sunulacak.

Bakmadan Geçme