Ödemiş kursiyerleri Madrid'te

Erasmus Akreditasyonu'nun genel hedefi Avrupa öğretim ve öğrenim boyutunun güçlendirilmesi amacıyla içerme, çeşitlilik, hoşgörü̈ ve demokratik...

Ödemiş kursiyerleri Madrid'te
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erasmus Akreditasyonu’nun genel hedefi; Avrupa öğretim ve öğrenim boyutunun güçlendirilmesi amacıyla içerme, çeşitlilik, hoşgörü̈ ve demokratik katılım değerlerinin teşvik edilmesi ile Avrupa mirası ve çeşitlilikteki zenginlik hakkında bilgi edinmek ve Avrupa genelinde profesyonel ağlarının geliştirilmesini desteklemektir. Bu proje kapsamında İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Akreditasyonu Öğrenici Grup Hareketliliği kapsamında Ödemiş Halk Eğitimi Merkezinden 8 kursiyer ve 2 refakatçi öğretmen İspanya’nın Madrid şehrinde Yetişkin Eğitimi Kurumuna gitmek üzere 07 Mayıs 2023 tarihinde yola çıktılar. 

Akreditasyon belgesi nedir?  

Akreditasyon belgesi; eğitim kurumlarının proje başvurularını kolaylaştırmaya, yükseköğretim kurumlarının bir araya gelerek işbirliği yapmalarına ve gençlik alanındaki kurum ve kuruluşların Avrupa Dayanışma Programı kapsamında proje başvurusu yapabilmelerine imkân tanır. Bu projeler, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü uhdesinde bulunan okul ve kurumların İzmir Uluslararasılaşma Stratejik Planı, hedef ve stratejilerine katkı sağlayacak hareketlilik başvuruları yapmalarına fırsat sağlamaktadır. (M.T.) 

Haber Merkezi 

Bakmadan Geçme