Ödemişli doktor Ergün CHP'den aday adayı

Ödemiş'te Dr. Esma Armağan Ergün Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekilliği aday adaylığı için başvuru yaptı. Ergün Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ankara'daki merkezine bizzat giderek başvuru dosyasını teslim etti.

Ödemişli doktor Ergün CHP'den aday adayı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ödemiş ve Kiraz başta olmak üzere uzun yıllar İzmir’de hizmet veren Esma Armağan Ergün, 1971’de İzmir doğudu. Evli ve 2 çocuk annesi Esma Arman Ergün Ödemişli iş insanı Galip Ergün ile evlidir.

1995 yılında Ödemiş Devlet Hastanesi acil servisine tayin olarak göreve başlayan Ergün, acil servis hekimliği dışında Ödemiş Devlet Hastanesi Aile Planlaması Polikliniğinde hizmetler verdi. Dr. Ergün ayrıca İzmir Konak Doğumevi 112 Yeni Doğan Servisinde, İzmir Karşıyaka Gerbay Sağlık Ocağı’nda, Bayraklı İsmet Akman Aile Sağlığı Merkezinde, İzmir Kiraz Haliller Aile Sağlığı Merkezinde görev yaptı.Dr. Esma Armağan Ergün Ödemiş 1 No’lu Aile Sağlığı Merkezinde de 5 yıl aile hekimi olarak görev aldı.

Haber

Dr. Esma Armağan Ergün doktorluğun yanı sıra Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu yönetimi bölümü mezunu olup Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Yönetimi ve Eğitimi Programı’nı da tamamladı.

 

Bakmadan Geçme