Ödemiş'te bayramlaşma törenleri

Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy gerçekleştirdiği konuşmada, 'Bayramlaşmamıza katılım sağladığınız için çok teşekkür ederiz. Maalesef elim bir...

Ödemiş'te bayramlaşma törenleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy gerçekleştirdiği konuşmada, “Bayramlaşmamıza katılım sağladığınız için çok teşekkür ederiz. Maalesef elim bir deprem felaketi geçirdik. Milletimizin başı sağ olsun. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bu süreçte Ödemiş elinden geleni yaptı. 1500’e yakın misafir ağırladık. Şu dönemde 950 civarında misafirimiz var. Bu yardımlaşma, dayanışma duygusunu en üste çıkaran Ödemiş halkına çok teşekkür ediyorum. Hepinizin bayramını gönülden tebrik ediyorum. Hep birlikte birlik içinde nice bayramlara ulaşmak dileğiyle, şehitlerimize rahmet diliyor, gazilerimizin de bayramlarını tek tek kutluyorum.” ifadelerini belirtti.

Haber

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ise şu cümleleri belirtti: ‘’Sayın Kaymakamımızın dileklerine katılıyorum. Türk milletinin asıl karakterini görebildiğimiz zor günlerden geçtik. Kötü günlerde nasıl birlik olabildiğimizi, dayanışmayı nasıl başardığımızı görmüş olduk. Depremzede vatandaşlarımızın acılarını paylaşmak, yaralarını hafifletmek için hepimiz tüm kurumlar olarak çalıştık. O günlerde bizlerle beraber olan herkese çok teşekkür ediyorum. Şehitlerimizin bıraktığı bu ülkede böyle bir birlik ve dayanışma örneği görebiliyorsak onlara şükran ve minnet borçluyuz. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Nice bayramları bu güzelliklerle yaşamak dileğiyle. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da kutluyorum. Başta Kaymakam Bey olmak üzere herkesin bayramını tebrik ediyorum.’’ (M.T.)

Haber

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme