• Haberler
  • İzmir
  • Ödemiş’te mikrofon açık kaldı… Diyalog kayda geçti!

Ödemiş’te mikrofon açık kaldı… Diyalog kayda geçti!

Ödemiş 'te Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy, İESOB Başkanı Yalçın ATA ve AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda...

Ödemiş ‘te Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy, İESOB Başkanı Yalçın ATA ve AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’nın katılımıyla esnaf buluşması gerçekleştirildi.

Söz konusu toplantıya; Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı ve yönetimi, MHP Ödemiş İlçe Başkanı ve yönetimi, belediye meclis üyeleri, oda temsilcileri katıldı.

Ödemiş Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirilen bir toplantıda, Belediye Başkanı Mehmet Eriş, kentsel dönüşüm konusunu ele aldı ve yeni bir sanayi sitesi için hazırlanan proje hakkında sunum yaptı. Eriş, konuşmasında toplantıya katılanlara teşekkür ederek, diğer siyasi parti temsilcilerinin davet edilmediğini vurguladı.

Konuşma esnasında, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ile Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy arasında geçen bir diyalog açık kalan mikrofona yansıdı. Çankırı, Kaymakam Aksoy’a, diğer partilerin davet edilmemesi meselesi hakkında soru sordu; bunun üzerine Çankırı, Eriş’in söylediklerine karşılık olarak “Seni de çağırmayacaktık” dedi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme