• Haberler
  • Asayiş
  • Ödemiş’te ormanlık alana ekili 160 kök Hint keneviri ele geçirildi

Ödemiş’te ormanlık alana ekili 160 kök Hint keneviri ele geçirildi

Güvenlik güçlerinin uyuşturucu tacirleri ile mücadelesi büyük bir kararlılıkla sürüyor. Uyuşturucu tacirleri son yıllarda, yakalanmamak için...

Güvenlik güçlerinin uyuşturucu tacirleri ile mücadelesi büyük bir kararlılıkla sürüyor. Uyuşturucu tacirleri son yıllarda, yakalanmamak için uyuşturucu yetiştirme işlemini ormanlık alanlarda gerçekleştirirken, ne yetiştirilen uyuşturucu ne de zehir tacirleri güvenlik güçlerinden kaçamıyor. Polis ve jandarma ekipleri her gün piyasa değeri milyonlarca lira olan kenevir bitkilerini bularak imha ediyor. Uyuşturucu tacirleri ise teknik takip neticesinde yakayı ele veriyor.

Polis ekipleri son olarak Ödemiş’te orman arazisine ekili yüklü miktarda uyuşturucu bitkisini tespit ederek ele geçirdi. Ödemiş Narkotik Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda orman arazisine ekili 160 kök Hint keneviri ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu ile alakalı iki kişi tespit edilerek gözaltına alındı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada: “İzmir Polisi olarak uyuşturucu tacirlerine karşı yürüttüğümüz mücadelemiz, vatandaşlarımızın da desteğiyle kararlılıkla devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

Hasan Demir

Bakmadan Geçme