Öğrencilere 'Okula Hoş Geldin Paketi'

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı öncesinde ilçedeki okullarda gerçekleştirdiği bakım ve onarım çalışmalarının ardından, ilköğretime yeni başlayan öğrencilere 'Okula Hoş Geldin Paketi' dağıttı.

Yeni eğitim yılına başlamanın heyecanını yaşayan öğrencilere yönelik ziyaretler yapan Başkan Denizli, “Hepinize çok güzel bir eğitim öğretim yılı diliyorum” şeklinde konuştu.

Okullarda Bakım ve Onarım Çalışmaları Tamamlandı

Çeşme Belediyesi, bu yıl eğitim-öğretim döneminin başlaması öncesinde, ilçedeki 15 okulda kapsamlı bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirdi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak yürütülen bu çalışmalar, okul binalarında tadilat, sıva tamiratı ve iç-dış cephe boyama işlemlerini kapsadı. Okullar, yenilenen görünümleriyle yeni eğitim yılına hazır hale geldi.

Başkan Denizli Öğrencileri Ziyaret Etti

Başkan Lal Denizli, eğitim öğretim yılının ilk gününde, Çiftlik Mahallesi’ndeki Gazi İlkokulu ve 80. Yıl Çiftlik İlkokulu ile Ilıca Mahallesi’ndeki Mustafa Bahçeli İlkokulu’nu ziyaret etti. Sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle sohbet eden Denizli, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Hepinize çok güzel bir eğitim öğretim yılı diliyorum” dedi.

“Okula Hoş Geldin Paketi” ile Öğrencilere Destek

Çeşme Belediyesi, eğitim hayatına yeni adım atan öğrencilere yönelik “Okula Hoş Geldin Paketi” hazırladı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan paketler, yeni başlayan öğrencilere Başkan Denizli tarafından dağıtıldı. Başkan Denizli, bu destekle ilgili olarak, “Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak ve tüm çocuklarımızın geleceğe umutla bakmalarını sağlamak için Çeşme Belediyesi olarak elimizden gelen desteği her zaman sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Sonuç olarak, Çeşme Belediyesi’nin okullarda yaptığı yenileme çalışmaları ve öğrencilere sunduğu desteklerle, ilçedeki eğitim ortamının kalitesi arttırılmış ve çocuklara motivasyon sağlanmış oldu.

Bakmadan Geçme