Oğuzhan Uğur'dan Gökçek'e 'jelibonlu' yanıt

CHP Lider ve Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Oğuzhan Uğur'un kurucusu olduğu Babala TV'de yayımlanan Mezvular...

Oğuzhan Uğur'dan Gökçek'e 'jelibonlu' yanıt
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Lider ve Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Oğuzhan Uğur’un kurucusu olduğu Babala TV’de yayımlanan Mezvular Açık Mikrofon programına konuk olacak.

Oğuzhan Uğur bugün sosyal medya hesabından konuk listesini yayınladı. Uğur açıklamasında,  “Az evvel salon kapasitemizi doldurduk. An itibarıyla salonumuzda 243 AK Partili, 26 Memleket Partili, 81 MHP’li, 41 Küskün CHP’li, 27 Zafer Partili olacak. Hem Türk basını, hem de yabancı basından gazeteciler salonda hazır bulunacak. Dışarıdan şimdilik 3 videolu soru gelecek. (Artabilir) Bir de torpil yaptığım yakın çevremden 10 kişi soru sormadan izleyecek (olsun o kadar) son anda iptal eden, ya da vazgeçen olur mu bilemem, her zaman olur ama eksi 10, artı 10 onu göreceğiz. (Ayrıca “nefret ediyorum Kılıçdaroğlu’ndan beni çağırın” diyen ve sosyal medyalarında Sn. Kılıçdaroğlu’na destek verdiklerini tespit ettiğimiz cici kardeşlerimiz vardı ama maalesef onları reddettik.) ifadelerini kullandı.

GÖKÇEK İNANMADI

Oğuzhan Uğur’un bu açıklamasına inanmayan Ankara eski Belediye Başkanı Melih Gökçek, “İsim listesini yayınla inanalım” diye mesaj attı.

“JELİBON”

Uğur, Gökçek’in açıklamasına yanıt olarak, “”Efendim topraktan jelibon çıktığına inanıyorsunuz da benim konuk beyanıma mı inanmıyorsunuz? Buyurunuz geliniz kendiniz görünüz” dedi.

 

Bakmadan Geçme