Okullar erken mi kapanacak!

Haziran ayına girerken hem öğrenciler hem de veliler 2023-2024 eğitim öğretim yılının ne zaman sona ereceğini...

Haziran ayına girerken hem öğrenciler hem de veliler 2023-2024 eğitim öğretim yılının ne zaman sona ereceğini araştırmaya başladı. Öğrenciler karnelerini ne zaman alacak? sorusu akıllarda yer edinirken pek çok farklı iddia ortalıkta dolanıyor. Okulların bir hafta erken tatil edileceğim söylenirken konu hakkındaki açıklama Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz’dan geldi.

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşım ile birlikte “ Okullar neden apar topar erkenden tatil ediliyor?” sorusunu yöneltti. Türkiye’ye getirilen Filistinlilerin okullarda kalabileceği iddialarını ortaya atan Yılmaz, Bu durumun öğrencileri “Müjde” diye açıklanmasına da tepki gösterdi.

OKULLAR BİR HAFTA ERKEN Mİ KAPANACAK?

Geçtiğimiz süreçte Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklama doğrultusunda milyonlarca öğrenciyi sevindirecek açıklama geldi. Yaz tatili öncesinde öğrencilerin kafa dağıtabilmesi için son bir haftalık süreç içerisinde etkinlik haftası düzenleneceği bildirildi. Bu kapsamda öğrenciler ders sürelerini bir hafta erken tamamlamış olacak.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme