• Haberler
  • Gündem
  • Olgun Atila Bakırçay’dan seslendi: 30 ilçeye eşit hizmet

Olgun Atila Bakırçay’dan seslendi: 30 ilçeye eşit hizmet

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, saha çalışmaları kapsamında Aliağa'nın nabzını tuttu. Atila'nın Aliağa...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, saha çalışmaları kapsamında Aliağa’nın nabzını tuttu. Atila’nın Aliağa temaslarına ortak akıl, eşit hizmet ve birlik mesajları damga vurdu.

İlk olarak CHP İlçe Başkanlığını ziyaret eden Atila’yı coşkulu bir kalabalık karşıladı. Karşılamada İlçe Başkanı Ali Serçe, ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları, partililer ve vatandaşlar yer aldı. Partililer ve vatandaşlar Atila’yı soru yağmuruna tuttu.

İlçe Başkanı Serçe, Atila’ya aday adaylığı çalışmalarında başarılar dileyerek sözü Atila’ya bıraktı.

Atila, partililere seslenişinde, 30 ilçeye eşit hizmet vurgusu yaparak; “Bu yolda var gücümle 30 ilçeye eşit hizmet vermek için çıktım.” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Manisalı olduğunu hatırlatan Atila “Genel Başkanımız Egeli. Bu bizim için bir şans. Aliağa’da birlik ve beraberlik içinde, en başarılı adayımızı göstererek, adayda iş birliği ile Aliağa’nın kaderini değiştireceğiz. CHP’deki değişim Türkiye’ye de yansımalı. En büyük projemiz ortak akılla kentimizi yönetmek. Kenti, kentliler yönetmeli biz sadece orkestra şefi olmalıyız” diye konuştu.

Atila, İzmir’in 30 ilçesinde de CHP iktidarı olabileceğini şu sözlerle anlattı; “30 ilçeyi alabileceğimizi düşünüyorum. Burada da adayda iş birliği sağlayabiliriz. Türkiye büyük bir ekonomik zorluktan geçiyor. Bir başka ilçenin belediye başkanı, başka partiden olursa hiçbir parti ayrımı yapmadan, eşit hizmet sözünü veriyorum.”

“DAHA YAŞANILABİLİR BİR ÇEVRE HAYALİMİZ VAR”

Atila öte yandan Aliağa’daki gemi söküm tesislerinin halkta yarattığı rahatsızlığı da dile getirerek “Çevreyi tehdit eden sanayinin daha çok kontrol edilmesi gerekir. Daha yaşanılabilir bir çevre hayalimiz var. 30 ilçemizin çevre sorunlarını ortaya koymalıyız. Aliağa çevre sorunları ile gündemde olan bir ilçemiz. İzmir’in önemli yükünü Aliağa çekiyor. Burada yeni tesisleri ruhsatlandırmadan, var olanların daha sağlıklı hale getirilmesi lazım. Kent konseyleri meslek odaları üniversiteler ile birbirimizi denetleyerek şeffaf bir şekilde katılımcı anlayışla bu sorunu çözmeliyiz” dedi.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme