“Omuz omuza çalışıyoruz”

Millet İttifakı’ndan CHP, İYİ Parti, DEVA Partisi, Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti’nin İzmir il...

“Omuz omuza çalışıyoruz”
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Millet İttifakı’ndan CHP, İYİ Parti, DEVA Partisi, Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti’nin İzmir il başkanları, Konak Atatürk Meydanı’ndaki iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi. İftar buluşmasına İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer de katılım sağladı.

 Yenikiraz.com internet sitesinden Göksu Tekin’in haberine göre, iftarın ardından sahneye çıkan Soyer, ‘’Sevgili kardeşlerim hepiniz çok güzel gözüküyorsunuz. Bu mübarek günde omuz omuza birlikte olmaktan ve bu geceyi sizinle geçirmekten çok büyük mutluluk duyuyorum. Allah hepimize iyi günler göstersin, dualarımızı kabul eylesin. Şimdiden bayramınızı kutluyorum. Hepinizi olanca kalbimle kucaklıyorum. Sağ olun var olun’’ ifadelerini kullandı.

“SENEYE HER ŞEY FARKLI OLACAK”

İftarın ardından Kadir Gecesi’ne yönelik konuşmalar da yapan İYİ Parti İl Başkanı Sinan Bezircioğlu, ‘’Kıymetli İzmirli hemşehrilerim bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gecede İzmir’in sembolü saat kulesinin önünde binlerce kişiyle beraber iftar etmekten son derece mutluyum. Gelecek sene kadir gecesinde, memleketimizin güzel şartlarda çok daha güzel bir konumda yaşamaktan mutluluk duyacağı mükemmel bir ülkede olmak dileğiyle, Kadir geceniz ve yaklaşan bayramınız mübarek olsun’’ dedi.

 “SOFRALARIN BİRLEŞTİRDİĞİNİ SİYASET AYIRAMAZ”

Gelecek Partisi İl Başkanı Onur Sivaslı da, “Değerli İzmirliler öncelikle hepinizi selamlıyorum. Rabbimden tuttuğumuz oruçların kabul ve makbul olmasını, bu sofrayı birleştiren, buna vesile olan İZBB Başkanı Tunç Soyer’e teşekkürlerimi sunarım. Sofraların birleştirdiğini siyaset ayıramaz. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum’’ diye konuştu.

“YEPYENİ BİR TÜRKİYE”

Deva Partisi İl Başkanı Egemen Pamukçu ise “Değerli İzmirliler hepiniz hoş geldiniz. Bu güzel gecede hep beraber aynı sofrada aynı yemeği paylaştık, bizler Millet İttifakı’nın üyesi olarak bu sofrayı paylaştığımız gibi ülkemizi de siz vatandaşlarımızla beraberce yönetmek istiyoruz. Tek duamız 14 Mayıs günü millet ittifakına ve Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na vereceğiniz destekle 15 Mayıs’ta yepyeni bir Türkiye’ye uyanmak’’ şeklinde konuştu.

Haber

“HUZUR VE GÜVEN” 

 Demokrat Parti İl Başkanı Serdar Faralyalı da “Böylesine kalabalık bir iftarda ilk defa bulunuyorum. Bende bu mübarek gecede sizlerle birlikte dua etmek istiyorum ‘’Allah’ım çocuklarımızın geleceğinden emin olduğumuz, huzur ve güven içinde yaşadığımız güçlü bir Türkiye nasip et’’ ifadelerini kullandı.

Son olarak Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Erduran, “Çok kıymetli İzmirli hemşehrilerim yarınlarımızın aydınlık olması yepyeni bir baharla buluşmasını, işçimizin esnafımızın emeklimizin yarınlarının aydınlık olmasını ve yepyeni baharlarla buluşmasını temenni ediyor, hepinizi selamlıyorum’’ şeklinde konuştu.

 

Bakmadan Geçme