• Haberler
  • İzmir
  • Onur Emrah Yıldız: Çiğli’de kazanan ‘Halk’tır.

Onur Emrah Yıldız: Çiğli’de kazanan ‘Halk’tır.

Bir teşekkür mesajı yayınlayan Onur Emrah Yıldız’ın sözleri şu şekilde: “Canım Çiğli Sevgili yoldaşlarım, hemşehrilerim Bana...

Bir teşekkür mesajı yayınlayan Onur Emrah Yıldız’ın sözleri şu şekilde:

“Canım Çiğli

Sevgili yoldaşlarım, hemşehrilerim;

Bana hayatımın en büyük şansını bahşettiniz. Ortaya koyduğunuz iradeyle; doğup büyüdüğüm ilçeme, sizlere hizmet etme onurunu verdiniz. Çiğli’de kazanan ‘Halk’tır; sizlersiniz. Çiğli’de kaybeden yoktur; bunu böyle bilesiniz. Bana duyduğunuz bu güveni asla boşa çıkarmayacak; her birinizi aynı heyecanla kucaklayacağım. Verdiğim sözleri asla unutmayacağım. Çiğli’nin her zerresini her derdini aynı kararlılıkla sırtlanacağım.

Şimdi; ‘Yeni Bir Çiğli’nin ilk gününe uyanacağız. ‘Sabahın bir sahibi var; sorarlar bir gün sorarlar’ dedik; Sordunuz… ‘Sabahın ve aydınlık yarınların sahibiyiz’ dediniz. Söz veriyorum her sabah, başka bir Çiğli’ye, emekle yoğrulan bir Çiğli’ye uyanacaksınız.

İşimiz yeni başlıyor. İnancınıza, desteğinize her zamankinden çok ihtiyacım olacak. İyi ki; Çiğlili’yim, iyi ki benim yoldaşlarımsınız. Hepinize yürekten teşekkürlerimi, sevgilerimi gönderiyorum. Eyvallah.”

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme