• Haberler
  • İzmir
  • Oran’dan ‘Çeşme’ mesajı: Tüm kıyılara talibiz!

Oran’dan ‘Çeşme’ mesajı: Tüm kıyılara talibiz!

Sıla Arabacıoğlu/Yeni İzmir-Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Çeşme Festivali Tanıtım Toplantısı’nda basından gelen soruları yanıtladı. Oran,...

Sıla Arabacıoğlu/Yeni İzmir-Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Çeşme Festivali Tanıtım Toplantısı’nda basından gelen soruları yanıtladı. Oran, Çeşme’de sahilin özel işletmeler tarafından işletilmesi noktasında kendisine yöneltilen soruyu yanıtladı. Oran, Ilıca Plajı’na işaret ederek, “Çeşme’de Çeşme Belediyesi bütün kıyıları işletmeye taliptir ve yetkindir. Bunun için referansımız da Ilıca Plajıdır” dedi.

‘REFERANSIMIZ ILICA’

Tanıtım toplantısının ardından Oran, basından gelen soruları yanıtladı. Plajların işgal edilmesine dair kendisine yöneltilen soruyu yanıtlayan Ekrem Oran, “Sadece Göcücek değil 5 tane plajın daha Çeşme Belediyesi’ne kiralanması ile ilgili 2019 yılında bakanlığa dilekçemiz var. Maalesef bununla ilgili olumlu görüş gelmedi. Ama Çeşme Belediyesi’nin referansı Ilıca Plajıdır. Mavi bayraklı Ilıca Plajı, halka açıktır ve vatandaşın memnuniyeti ile işletiliyor. Plajları, deniz kenarlarını halka açmak isteyen hükümetimiz Çeşme Belediyesi’ni kullanabilir.  Çeşme’de Çeşme Belediyesi bütün kıyıları işletmeye taliptir ve yetkindir. Bunun için referansımız da Ilıca Plajıdır” diye konuştu.

Bakmadan Geçme