Osimhen'in golü sosyal medyaya damga vurdu

Galatasaray, Antalyaspor'u 3-0 mağlup etti. Victor Osimhen'in röveşata golü sosyal medyada gündem oldu.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, Antalyaspor'u 3-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Sarı-kırmızılıların golleri Mauro Icardi (2) ve Victor Osimhen'den gelirken, özellikle Osimhen'in attığı röveşata golü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

GALATASARAY NAMAĞLUP LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Bu galibiyetle birlikte puanını 25'e çıkaran Galatasaray, Süper Lig'deki namağlup liderliğini devam ettiriyor. Antalyaspor karşısında üstün bir oyun sergileyen sarı-kırmızılılar, sahadan rahat bir galibiyetle ayrıldı.

VİCTOR OSİMHEN'İN YEDEKTEN GELİP ATTIĞI GOL GÜNDEME DAMGA VURDU

Nijeryalı yıldız Victor Osimhen, maça yedek kulübesinde başladı ve 78. dakikada Mauro Icardi'nin yerine oyuna dahil oldu. Oyuna girmesinin hemen ardından 80. dakikada attığı bir gol ofsayt nedeniyle iptal edilse de, 90+2. dakikada kaydettiği enfes röveşata golü geçerli sayıldı. Yaklaşık 3 dakikalık VAR incelemesi sonrası gol onaylandı ve bu unutulmaz gol sosyal medyada büyük beğeni topladı.

OSİMHEN: KARİYERİMİN EN İYİ GOLLERİNDEN BİRİ

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Victor Osimhen, bu röveşata golünün kariyerindeki en iyi goller arasında olduğunu belirtti. Osimhen’in bu olağanüstü performansı, futbolseverlerin gözünde de unutulmazlar arasına girdi.

Bakmadan Geçme