Oto yıkamacı kavgasında 6 tutuklama

Olay, 22 Nisan günü  Karşıyaka ilçesi Bahriye Üçok Mahallesi Rüştü Şardağ Caddesi’nde bulunan bir oto yıkamacıda...

Oto yıkamacı kavgasında 6 tutuklama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, 22 Nisan günü  Karşıyaka ilçesi Bahriye Üçok Mahallesi Rüştü Şardağ Caddesi’nde bulunan bir oto yıkamacıda çıkan silahlı tartışmada, 4 kişi yaralanmış bir kişi de hayatını kaybetmişti. Olayın ardından  İzmir Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlatmıştı.

Karşıyaka, Çiğli, Bayraklı ve Buca ilçelerinde operasyon gerçekleştiren ekipler, belirledikleri adreslerde yaptığı operasyon sonucunda,10 tabanca, 3 muşta, 1 pompalı tüfek, 466 tabanca fişeği ve 25 adet kartuş ele geçirilirken, olayla ilgili 11 şüpheli gözaltına alındı.

6 KİŞİ TUTUKLANDI

İzmir Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne getirilen ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 11 zanlıdan; M.E., S.E., T.A., B.K., F.Y.B. ve S.S.G., tutuklanırken, B.E., C.C., K.S., A.E., ve O.Y., ise serbest bırakıldı.

Öte yandan, olayın, aralarında alacak-verecek mevzusu bulunan tarafların bayram ziyareti için iş yerinde buluştuğu, yine bu sebepten çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüştüğü tespit edildi.(İHA)

K.C.

Bakmadan Geçme