'Oy kullanmayan seçmeni ziyaret edeceğiz'

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ve İlçe Başkanı Rafet Yacan  Bahçelievler Pazar yerinde ve Şemikler mahallesinde...

'Oy kullanmayan seçmeni ziyaret edeceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ve İlçe Başkanı Rafet Yacan  Bahçelievler Pazar yerinde ve Şemikler mahallesinde vatandaşlardan Kılıçdaroğlu için destek istedi.

Başkan Tugay 12 gün boyunca Chp İlçe Başkanı ile beraber sahada olacaklarını belirterek” İki tane hedef kitlemiz var birinci hedef kitlemiz birinci turda sandığa gitmeyen vatandaşları ziyaret etmek, ikici hedef kitlemiz ise Cumhur İttifakı ve Ata İttifakına oy veren vatandaşlarımızdan Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istiyoruz“dedi.

Seçim sonuçları açıklandıktan sonra sahada çalışan ekipleri ,meclis üyeleri ,mahalle sorumluları, kadın ve gençlik kolları ile  değerlendirme toplantısından sonra  ikinci turda nasıl başarılı olunabilir diye plan yaptıklarını ifade eden Chp Karşıyaka İlçe Başkanı Rafet Yacan” Rutin çalışmalarımız devam edecek. 8 tane seyyar stantlarımız var . Birinci turda saha çalışmasında ilk kez oy kullanacak vatandaşlar ve yaşlılar için olabildiğince ev ziyaretlerini yaptık. Bir taraftan seçim güvenliği için bir taraftan depremzede ve üniversite öğrencilerimiz için ulaşım desteği yaptık. Bu dönemde de aynı çalışmaya devam ediyoruz. Birinci turdaki çalışmalar aynen sürerken buna ilave olarak her gün iki mahallede daha planlı ve nokta atışlı saha çalışması yapmayı planladık. Pazarları hedef aldık kurduğumuz stantlarda birebir ayaküstü sohbetler ile vatandaşlardan destek isteyeceğiz” dedi.

Yıllardır dile getirdiği bir projenin bu seçimde ne kadar önemli olduğunu CHP örgütünün fark ettiğini ifade eden Yacan “ İlk turda oy kullanmayan 8.5 milyon seçmenin ikinci turda anormal kıymetli bir durumu var. Bu seçmene çalışmak gerekiyor ama bunların kim olduğu bilinmiyor. Biz sandık görevlisi arkadaşlara eğitimlerde talimat verdik oy kullanmayan seçmenlerin tespiti. Bunlar Karşıyaka’da tespit edildi. Şu an listelerden onları ayıklıyoruz. Tek tek onları ziyaret edeceğiz. Neden oy kullanmaya gelmediniz diye soracağız? İnançsızlıktan mı kızgınlıktan mı yoksa üşengeçlikten mi? Bize karşı varsa bir kızgınlıkları ikna etmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

12 günde oy oranımızın daha düşük olan bölgelere daha ağırlık vermeyi planladıklarını dile getiren Başkan Rafet Yacan “Karşıyaka’nın oy oranının millet ittifakı olarak yüzde 80 üzerinde olması bizi mutlu ediyor ama Türkiye geneli bizi ilgilendirdiği için buruk bir sevinç oluyor. Türkiye genelinde başarılı olmamız bir anlam ifade ediyor . Bunun için önümüzdeki 12 günde gece gündüz çalışacağız ve 28 Mayısta kazanacağımıza inanıyoruz”dedi.

Haber Merkezi(A.Ç)

Bakmadan Geçme