Özdağ 'Milli Güvenliğimiz Tehdit Altında'

SAMİME EKTİR Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Ödemiş'te partinin ilçe binasının açılışını yaptı. Ümit Özdağ,...

SAMİME EKTİR

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Ödemiş’te partinin ilçe binasının açılışını yaptı. Ümit Özdağ, Zafer Partisi’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Naşit Birgüvi, Ödemiş İlçe Başkanı Türkan Urgan, Ödemiş Belediye Başkan adayı Mehmet Dağlı ile birlikte ilçe binası açılışını gerçekleştirdi. Burada açıklama yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye’de 13 milyon sığınmacı ve kaçak var. Türkiye’dekilerin statüsü mülteci değil. Türkiye’de çok az mülteci var. Olan 5 milyon kayıtlı Suriyeli, 2 milyon kayıtsız Suriyeli, 2 milyon Afgan, 2 milyon Afrika’nın değişik ülkesinden insan ve 2 milyon da dünyanın değişik yerlerinden gelen, Pakistan, Mısır, Bangladeş, İran, Irak gibi ülkelerden gelen insanlar. Bunların ülkemizde hızla doğumlarla arttığını görüyoruz. Bakın sadece 0-9 yaş grubunda Türkiye’de 1 milyon 100 bin Suriyeli var resmi rakamlara göre. Her gün bin kişi sınırlarımızdan kaçak olarak ülkemize giriyor. Bunların içerisinde teröristler, hırsızlar, uyuşturucu kaçakçıları, sapıklar var. Bunların yüzde 95’i askerlik çağındaki gençlerden oluşuyor. Bu durum Milli güvenliğimiz için bir tehdit boyutunu aşmıştır artık.

Türk halkı bacaklarına 5’er kilo demir bağlanmış bir yüzücüye benzemektedir. Okyanusun ortasına atılmıştır, bu yükü taşımak için, kendisini suyun üzerinde tutmak için çırpınmaktadır ama sürekli aşağı çekilmektedir. Bu insanlara Türk halkının parasını harcıyorlar ve yılda 11 milyar dolar para harcıyorlar. Şuana kadar her bir vatandaşımızın cebinden çıkan para 2 bin dolar. Sağlık, eğitim harcamalarını karşılıyoruz başka yardımlar yapılıyor. Avrupa Birliği’nden gelen paralar bizim harcadıklarımızın yanında çok ama çok az. Onun için bugün enflasyonun bu kadar yüksek olmasının nedeni bu harcamalardır. Kiraların bu kadar yüksek olmasının, işsizliğin bu kadar çok olmasının nedeni bu insanlardır. Tüm bunlar Türk vatandaşlığının parayla satılmasının sonucudur. Bu sorun çözülmeden Türkiye’nin hiçbir sorununu çözmesi mümkün değildir.”

Bakmadan Geçme