Özdağ sert konuştu, iddiaları yanıtladı!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin genel merkezinde yaptığı basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulundu, önemli...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin genel merkezinde yaptığı basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulundu, önemli dipnotlarını paylaştı, şunları aktardı:

“Siz de 13 milyon sığınmacı ve kaçaklardan rahatsızsınızdır. Siz de eşinizin kızınızın sokağa çıkmasından rahatsızsınız. SİZLER de yılda 11 milyarın cebinizden çıkmasından rahatsızsınız. Türk halkı sığınmacı ve kaçaklardan rahatsız ve onların vatandaşlarına dönmelerine istiyorsunuz.

Sığınmacılar ile ekonomik krizi artamayız. Zafer partisi sığınmacıların evlerine dönmeden kiraların ve hayat pahalılığın geçmediğini biliyor. Ülkemize geçen kaçaklar uyuşturucu kullanımını arttırıyor. Ancak mesele sadece bununlar sınırlı değildir.

Bu günlerde doğum oranı Suriyeliler Türklere 3 katı oldu. Türkiye’nin milli birliğinin nüfus yapısıyla muhafaza etmemiz mümkün değil. Bunun nedeni de ülkemizi iç savaşa sürüklemek istiyor. Ülkemizi Suriyeli ve Afganlar üzerinden ülkemizi iç savaşa hazırlıyorlar.

Bu emperyalist komploya karşı kararlılık ile ilerleyen Türkiye’nin iç savaş tuzağına düşmeyecek tek partinin adı Zafer Partisidir.”

‘AB, Suriyeliler kalsın istiyor’

“Bu ahlaksız ile saldıranların kimler tarafından finanse edilenleri gayet iyi biliyoruz. Sizlere kısaca Suriyelinin kalmasını açıklamak istiyorum. George Soros Macar ve Yahudi kökenli birinin Suriyelinin Türkiye’de kalmasını istiyor ve bu konuda çalışmalarını da gizlemiyor. ABD’ de bu konuda çalışmalar yürütüyor. AB (Avrupa Birliği) de Suriyeliler, Türkiye’de kalsınlar diye Türkiye’ye para veriyor. PKK/PYD, Suriyeliler Türkiye’de kalsın diyor, siyasi temsilciler de aynı çalışmaları yürütüyor. El Kaide de bunu istiyor ve yarın Türkiye’ye yönelik terör isyanlarına başlayacaktır.”

‘İslam düşmanı diye iftira artıyorlar’

“Erdoğan çevresi bize ‘İslam düşmanıymış’ gibi iftiralar atıyor. Bu büyük bir yalandır. Allah ile şarlatanlara, şirk koşanlara ve Allah benden göründü diye şarlatanlara düşmandır. İlk önce anıt kabrini ziyaret ettik, devletimizi kuran Atatürk’ü dua ettik” dedi.

’13 milyon sığınmacı gitsin’

Soros, ABD, AB, İŞİD, PKK, AKP Suriyeliler Türkiye’de kalsın diyor; Zafer Partisi ise gitsin diyor. Erdoğan’a teklifim var, Gelin referandum yapalım. 13 milyon sığınmacı ve kaçak gitsin mi kalsın mı diye bir referandum yapalım. Eğer bu referandumda kalsın sonucu çıkarsa, kapatıp gideriz. Birbirimizi iyi anlayalım bizi öldürmeden susturamazsınız” dedi.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme