• Haberler
  • Teknoloji
  • Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı için başvurular açıldı

Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı için başvurular açıldı

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'nın düzenlediği Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı için başvurular açıldı. Son başvuru tarihi ise 25 Eylül olarak belirlendi.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı tarafından düzenlenen Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı, 2025 yılına kadar 5.000 öğrenciye 5.000 TL'ye kadar burs desteği sunacak. Program, Türkiye’nin 81 ilinden ortaokul, lise, ön lisans, lisans ve lisansüstü seviyesindeki gençlerin başvurularına açık.

Bu yıl, Yükselen Yıldız Burs Programı ile 100 öğrenciye 5.000 TL, Eğitmen Mentor Burs Programı ile 720 öğrenciye 5.000 TL, Sen Geleceksin Burs Programı ile 300 öğrenciye 5.000 TL ve Eğitim Desteği Burs Programı ile 3.880 öğrenciye 3.000 TL burs desteği sağlanacağı bildirildi.

Burs programı, Türkiye’nin geleceği olan gençlerin teknoloji ve inovasyon alanındaki gelişimlerini desteklemeyi ve onları geleceğin teknolojilerine hazırlamayı hedefliyor. Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı için son başvuru tarihi 25 Eylül olarak belirlendi.

Bakmadan Geçme