• Haberler
  • Siyaset
  • Özel: Birinci parti olacağız ve yoksulluğu yeneceğiz!

Özel: Birinci parti olacağız ve yoksulluğu yeneceğiz!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ataşehir Belediyesi'ne yaptığı ziyarette CHP'li belediyelerin hizmetlerini övdü ve CHP'nin ilk seçimde iktidar olup yoksulluğu yeneceğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ataşehir Belediyesi’ne yaptığı ziyarette, belediyenin son 6 ayda gerçekleştirdiği projelerden büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Özel, İstanbul’daki bir dizi temasları kapsamında geldiği Ataşehir’de Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel ve ekibiyle buluştu. Belediye binası önünde coşkuyla karşılanan Özel’e, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, milletvekilleri ve parti yöneticileri de eşlik etti.

Başkan Adıgüzel, ziyarette yaptığı konuşmada, belediye olarak Ataşehir’de önemli projeler gerçekleştirdiklerini belirterek, “Her Ataşehirli için daha yaşanabilir, modern ve yeşil bir kent oluşturmak adına var gücümüzle çalışıyoruz. Özellikle okulların açılmasıyla birlikte ihtiyaç sahibi öğrencilerimize beslenme desteği sağladık ve okullarımızı yeni eğitim yılına hazırladık” dedi. Ayrıca Adıgüzel, genç yaşta belediye başkanlığına gelmesinde CHP’nin gençlere duyduğu güvenin önemine değindi.

Özel: Birinci parti olacağız ve yoksulluğu yeneceğiz!

Özgür Özel de konuşmasında, Ataşehir’de gerçekleştirilen hizmetlerden övgüyle bahsederek, Adıgüzel'in sadece 6 ayda büyük başarılar elde ettiğini vurguladı. Özellikle yoksul ailelerin çocuklarına yapılan kırtasiye ve beslenme yardımlarının takdire şayan olduğunu belirtti. Özel, “Altı yıl görev yapsa anlatılacak kadar iş yaptı, ama sadece altı ayda başardı” dedi.

Seçim sonuçlarına da değinen Özel, CHP’nin Ataşehir’de rekor oyla seçim kazandığını ve Adıgüzel’in bu başarıda büyük katkısı olduğunu söyledi. Ayrıca, Cumhuriyet Halk Partisi’nin yoksulluğu sona erdirmeye kararlı olduğunu, önümüzdeki seçimlerde de Türkiye’nin birinci partisi olacağına inandığını ifade etti.

Ziyaretin ardından, Özel ve beraberindeki heyet, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro inşaatında incelemelerde bulundu. Projenin hızla ilerlemesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Özel, metro hattının 2025’te hizmete gireceğini belirtti ve projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Bakmadan Geçme