Özel İzmir Sev Ortaokulu'na yeni müdür

Sağlık ve Eğitim Vakfı'na bağlı Özel İzmir SEV Ortaokulu'nun yeni eğitim-öğretim döneminde yeni müdürü eğitim alanında uzun yıllara dayalı tecrübeye sahip Ayfer Aydın oldu

SEV’e bağlı Üsküdar Amerikan Lisesi, İzmir Amerikan Koleji, Tarsus Amerikan Koleji ve SEV Amerikan Koleji ileÖzel SEV ve Tarsus SEV İlköğretim Kurumları ile kardeş okul olan Özel İzmir SEV Ortaokulu’nun Okul Müdürlüğü görevine 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı itibarıyla Ayfer Aydın atandı. Kardeş okul Tarsus SEV Ortaokulu’nda dokuz yıl okul müdürlüğü yapan Ayfer Aydın, yeni eğitim-öğretim dönemiyle birlikte İzmir SEV Ortaokulu’nun müdürlük görevini üstlendi. SEV çatısı altında hizmet etmeye devam edecek olmanın gururunu yaşadığını belirten Aydın, “Okul müdürlüğünü üstlendiğim Özel İzmir SEV Ortaokulu’nda, donanımlı ve güçlü kadromuzla beraber SEV’in köklü eğitim geleneğinin ışığında,‘Yaşa, öğren, sev’ mottosuyla yaşam boyu öğrenmeye inanan bireyler yetiştirecek olmanın heyecanını yaşıyorum. İzmir gibi güzel bir şehrin güzel insanlarıyla birlikte olmaktan da ayrı bir mutluluk duyuyorum” dedi.

Özel İzmir SEV Ortaokulu Müdürü Ayfer Aydın, Hacettepe Üniversitesi Amerikan Kültür ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun olduktan sonraöğretmenlik kariyerine 1994 yılında İstek Vakfı Florya Bilge Kağan Koleji’nde İngilizce öğretmeni olarak başladı. Gürsoy Koleji, Bilfen Okulları ve FMV Işık Okulları’nda 2008 yılına kadar İngilizce öğretmenliği yaptı. Işık Okulları’nda İngilizce Bölüm Başkanlığı ve Müdür Yardımcılığı görevlerinin ardından, 2015 yılından bu yana Tarsus SEV Ortaokulu’nda Okul Müdürü olarak görev yaptı. 2024-2025 akademik yılı itibarıyla İzmir SEV Ortaokul Müdürü olarak kariyer yolculuğuna devam edecek olan Ayfer Aydın, çok iyi seviyede İngilizce bilmekte olup, FMV Işık Üniversitesi e-MBA derecesine sahiptir.
 

Bakmadan Geçme