• Haberler
  • Genel
  • Özel okul öğretmenlerine indirimli ulaşım müjdesi

Özel okul öğretmenlerine indirimli ulaşım müjdesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşımda öğretmenlere yönelik yeni bir düzenleme getirdi. Özel okullarda görev yapan anaokulu,...

İzmir Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşımda öğretmenlere yönelik yeni bir düzenleme getirdi. Özel okullarda görev yapan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğretmenleri, kamu sektöründeki meslektaşları gibi kent içi toplu ulaşım araçlarından indirimli faydalanabilecek. Bu uygulama, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ESHOT, İZULAŞ, İZTAŞIT, İzmir Metro ve Tramvayı ile İZDENİZ’in yanı sıra Büyükşehir Belediyesi ve TCDD ortaklığıyla işletilen İZBAN’da geçerli olacak.

Haber

BAŞVURULAR 5 AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR

Özel okul öğretmenleri, indirimli ulaşım hakkından yararlanmak için “Öğretmen İzmirim Kart” başvurusu yapmaları gerekecek. Başvurular, 5 Ağustos Pazartesi gününden itibaren şahsen alınmaya başlanacak. Başvurularla ilgili detaylar, gerekli belgeler ve başvuru noktalarına dair bilgilere www.izmirimkart.com.tr adresinden ulaşılabilir.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı bu kararla, özel okul öğretmenlerinin ulaşım maliyetlerinin azaltılması ve eğitimcilerin desteklenmesi amaçlanıyor.

Haber

LEYLA BİLGİ

Bakmadan Geçme