• Haberler
  • Siyaset
  • Özel ve Kılıçdaroğlu, bu kez şahitlik için bir araya geldi

Özel ve Kılıçdaroğlu, bu kez şahitlik için bir araya geldi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca'nın oğlu Ozan Karaca ile Ezgi Emren çiftinin nikah töreninde şahitlik yaptı.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, Pamukkale Sağlık Eğitim Vakfı'nda düzenlenen düğün töreninde, genç çiftin nikahını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu kıydı. Nikah şahitleri arasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır yer aldı.

ÖZEL CÜZDANI GELİNE VERDİ

Törende çiftin mutluluğunu paylaşan CHP lideri Özgür Özel, "Aile cüzdanını hepimizin ortak kararıyla Ezgi’ye teslim ediyoruz. Ezgi’yi de Ozan’a emanet ediyoruz. Kendilerine ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi. Kemal Kılıçdaroğlu da çiftle yakından ilgilenerek, onlara hayat boyu mutluluklar diledi ve tavsiyelerde bulundu.

Nikahın ardından basın mensuplarına açıklama yapan Özel, "Bugün burada çok güzel bir düğünde bir araya geldik. İnşallah gelecekte daha güzel günlerde de buluşacağız. Ezgi ve Ozan’dan güzel haberler almayı diliyoruz. Bundan sonra zor günler geride kaldı, hep birlikte çok güzel günler göreceğiz. Denizli halkına ve CHP’ye gösterdikleri destekten ötürü teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme