• Haberler
  • Gündem
  • Özel’den İzmir adayı ile ilgili önemli açıklama!

Özel’den İzmir adayı ile ilgili önemli açıklama!

CHP lider Dalga Yayın Yönetmeni Kemal Göktaş ve Yazı İşleri Müdürü Çağrı Sarı'ya İzmir’de büyükşehir belediyesi...

CHP lider Dalga Yayın Yönetmeni Kemal Göktaş ve Yazı İşleri Müdürü Çağrı Sarı’ya İzmir’de büyükşehir belediyesi ile ilçe belediyeleri adaylarının belirlenmesinde bizzat çalıştığını söyledi.

“Ekrem İmamoğlu’nun adayları belirlemekteki etkisi nedir?” sorusuna da yanıt veren Özel, “Ekrem Bey İstanbul’a yoğun çalışıyor. Ekrem Bey’in içinde İzmir geçen bir cümle kurduğunu duymadım. O İstanbul’a konsantre olmuş durumda. Mansur Bey Ankara’ya yoğun çalışıyor” dedi.

İzmir’e amiral gemisi benzetmesi yapan Genel Başkan Özel, “Ben İzmir’e yoğun çalışıyorum. İzmir benim memleketim. 10 yaşından 24 yaşına kadar orada büyüdüm. MYK üyeleri, il başkanımız oturup konuşuyoruz. İzmir’e özel gayret gösteriyorum. Özel çalışıyorum çünkü. Amiral gemisidir, sancak taşıyor. Deniz kuvvetlerinde en zor tayin amiral gemisine yapılan tayindir” ifadelerini kullandı.

Tunç Soyer’in adının adaylar arasında olup olmadığı sorusuna yanıt veren Özel şunları söyledi: Var var, yani şu ana kadar aday gösterilmemiş olması aday gösterilmeyecek anlamına gelmiyor, gösterilecek anlamına da gelmiyor. Anketler yeni yapıldı. 46 milletvekili raporlarını yazıyorlar. İzmir dosyasını yeni açıyoruz

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme