Özgür Özel ayağını kırdı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, evinde geçirdiği kaza nedeiyle ayağını kırdı. Bu kaza nedeniyle Özel, Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas'ın konuşmacı olduğu TBMM Özel Oturumu'na katılamadı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas’ın konuk konuşmacı olarak katıldığı TBMM Özel Oturumu’na katılmama nedenini CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır açıkladı. Başarır, konuyla ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplarken, Özel’in evinde geçirdiği kaza nedeniyle ayağını kırdığını, bu yüzden oturuma katılamadığını söyledi. 

Ali Mahir Başarır, "Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel bugün burada olmayı çok istiyordu ama ayağında basit bir kırık oluştu. Yarından sonra büyük ihtimalle doktorların gözetiminde ortopedik bir yardımla yürüyebilecek. Kendisi Meclis’te olmayı çok istedi. Filistin’in haklı mücadelesine sonuna kadar destek veriyor" dedi.

Başarır şöyle konuştu; “Buradan da bir kez daha iletiyoruz. Filistin halkının, Filistin devletinin bağımsızlığına karşı  işgalci İsrail'in bu tutumunu kınıyoruz. Bunları aslında kendisi söyleyecekti ama böyle bir kaza oldu. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Sabah konuyu söyleyecektik ama toplantı önemli olduğu için toplantıdan sonra açıklamayı doğru buldum.”
 

Bakmadan Geçme