Özgür Özel: Bir duble rakı içtim

Halk TV'de gündeme dair değerlendirmelerde bulunan CHP lideri Özgür Özel, içkili mekanda görüntülenmesine dair yapılan yorumlara, 'Merak ediyorsa bir duble de rakı içtim. Ben içki içtiğimi gizlemem ama kimsenin gözüne de sokmam' yanıtını verdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu oldu ve siyaset gündemine dair önemli konulara yanıtlar verdi. Programda Özel'e, kendini yalnız hissedip hissetmediği soruldu.

Özel, partili kurmaylarıyla yakın ilişkilerinin devam ettiğini ve özel hayatında değişiklik olmadığını belirterek, yatılı okul arkadaşının eşine yaptığı sürpriz partiye katıldığını ifade etti. İstanbul'da deniz kenarında bir mekanda arkadaşlarıyla kutlama yaptığını belirten Özel, kendisini takip eden birinin görüntülerini paylaşarak 'içkili mekan' vurgusu yapmasına tepki gösterdi.

"GİZLEYECEK DEĞİLİM"

Kutlama sırasında bir duble rakı içtiğini belirten Özel, bu durumu eleştirenlere şu şekilde cevap verdi: "Birisi beni takip etmiş, karşıdan video çekmiş, 'Özgür Özel içkili restoranda bilmem bir şey yapıyor' diye. Merak ediyorsa, bir duble de rakı içtim. Onu da içki içmeyi şeytanlaştıracaklar diye gizleyecek değilim"

Özgür Özel'in bu açıklamaları, sosyal medyada ve siyasi çevrelerde geniş yankı buldu.

Bakmadan Geçme