Özgür Özel: Hangi görev düşerse talibim

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, bir televizyon programında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özel konuşmasında, kendisine hangi görev...

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, bir televizyon programında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özel konuşmasında, kendisine hangi görev düşerse talip olduğunu vurguladı.  Özel, “Sorumluluk almaksa sorumluluk, fedakarlık yapmaksa fedakarlık, genel başkanlıksa genel başkan ya da hiçbir görev almamaksa hiçbir görev almamak” ifadelerini kullandı.

CHP’nin bir yenilgi daha almaması için kendisine hangi görev düşerse talip olduğunu belirten Özel, partisinin 14 Mayıs’taki Milletvekili Genel Seçimlerine kendi listesiyle girmeyerek kayba uğradığını dile getirdi. Özel, “Biz sadece kendi listemizle girseydik yüzde 25 üzerinde oy alacaktık. Biz ciddi kayba uğradık. Getirinin üzerinde götürü oldu. Bunda ittifak ortaklarını suçlayamayız” dedi.

“CHP FİKRİNİN İNSANLARIYIZ”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu önderliğinde gerçekleştirilen çevrim içi toplantı hakkında da konuştu. Özel,  “İmamoğlu tarafında mısınız?” sorusuna, “Biz CHP fikrinin insanlarıyız. Orada utanç verici bir şey konuşulmuyor. Tüzüğün bilmem kaçıncı maddesine göre imza toplama konuşuluyor. Arkadaşlar toplanacaklar, imza atacaklar ve onu zaten genel merkeze verecekler. Bir odada değil de dijital odada toplantı yapmanın gizlice kayda alınması değil de toplantının kendisinin eleştirilmesini doğru bulmam” diye konuştu.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme