• Haberler
  • İzmir
  • Özlale’den İzmirlililer’e çağrı: Linke yazın

Özlale’den İzmirlililer’e çağrı: Linke yazın

İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.  https://forms.gle/PY6oGfneohHG3ih56 Linkini paylaşan Özlale, “Her...

Özlale’den İzmirlililer’e çağrı: Linke yazın
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.  https://forms.gle/PY6oGfneohHG3ih56 Linkini paylaşan Özlale, “Her türlü öneri, görüş eleştiri ve tavsiyenizi dinlemek için hazırım. Aşağıdaki formu doldurarak bana iletmeniz yeterli. Gösterdiğiniz” dedi. Paylaşımın altına yorum yapan vatandaşlar ise, uygulamayı olumlu bulduklarını dile getirdi.

Özlale’nin açıklamasının tamamı şu şekilde:

Öncelikle, TBMM’de sizleri temsil görevini bana verdiğiniz için teşekkür ederim. Sizlerin görüşlerini dinlemek, ihtiyaçlarını anlamak ve çözümler sunmak için buradayım. Gördüğünüz ya da fark ettiğiniz bir sorun, eksiklik veya iyileştirme öneriniz varsa benimle paylaşabilirsiniz. Sizlerin katkıları ile daha verimli ve etkili çalışmalar gerçekleştirebiliriz. Önerileriniz ile ilgileniyor, bana iletmek istediğiniz düşüncelerinizi bekliyorum. Her türlü öneri, görüş eleştiri ve tavsiyenizi dinlemek için hazırım. Aşağıdaki formu doldurarak bana iletmeniz yeterli. Gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim. 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme