• Haberler
  • İzmir
  • Pancar OSB'de itfaiye açıldı: Soyer'den Atatürk OSB müjdesi!

Pancar OSB'de itfaiye açıldı: Soyer'den Atatürk OSB müjdesi!

Yeniizmir.com Yazarı Sıla Arabacıoğlu'nun haberine göre İzmir Büyükşehir Belediye'nin organize sanayi bölgelerine itfaiye merkezleri kurulmasına yönelik...

Pancar OSB'de itfaiye açıldı: Soyer'den Atatürk OSB müjdesi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniizmir.com Yazarı Sıla Arabacıoğlu’nun haberine göre; İzmir Büyükşehir Belediye’nin organize sanayi bölgelerine itfaiye merkezleri kurulmasına yönelik projesini bir diğer adımı Pancar Organize Sanayi Bölgesi’nde açıldı. Bin 500 metrekare üzerine kurulan İtfaiye Hizmet Binası’nın açılışında diğer hedefin İzmir Serbest Bölgesi olduğunu OSB olduğunu İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde ise protokol hazırlıklarının başladığı müjdesi paylaşıldı. Açılışa, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Barış Karcı, Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, EBSO Meclis Başkanı İbrahim Gökcüoğlu katıldı.

‘KENDİLERİNİ GÜVENDE HİSSEDECEKLER’

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Biz, İzmir’i tüm afetlere ve krizlere dirençli kılmak için göreve gelir gelmez pek çok adım attık ve bu yolda devam ediyoruz. Şehrimizin güvenliği ve ekonomisi için bize en çok gurur veren işlerimizden biri farklı organize sanayi bölgeleri ile yaptığımız ortaklık anlaşmaları. Bu süreçte ALOSBİ, İTOB, İZBAŞ, KOSBİ ve PANCAR Organize Sanayi Bölgeleri’nin yönetimleriyle iş birliği protokolleri imzaladık. Yangın, denetim önleme ve proje inceleme teknik personelimiz ile yangın ve afet bilinci eğitimleri vermek üzere eğitmen personellerimiz burada daima hazır bulunacak. Toplamda 15 personel ve 4 aracıyla İtfaiye Hizmet Binamız, inanıyorum ki sanayicilerimizin, işçilerimizin ve ailelerinin kendilerini çok daha güvende hissetmesini sağlayacak” diye konuştu.

ALTGEÇİT TALEBİ

Pancar OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ünlüsoy, bölgede 6 bin kişiye istihdam sağlandığının altını çizerek, “OSB’mizdeki tüm sanayicilerimiz kurulan GES’lerle birlikte kullandıkları elektriğin neredeyse tamamını kendisi üretiyor diyebiliriz. Bugün burada açılışını yaptığımız itfaiye binamız bin 500 metrekare alan üzerine kuruldu. İnşallah hiçbir yangın olmadan, kullanıma ihtiyaç duyulmadan hizmet vermeye devam edecektir. Bizim en önemli sorunluğumuzdan biri olan otoban çıkış projesi… Bu konuda bizlere desteklerinden dolayı Sayın Milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya’ya teşekkür ediyorum. Sayın başkanım sizden bir talebimiz var. Otoban çıkışından sonra Bekir Saydam Caddesinde oluşacak olan trafik yoğunluğunu azaltmak ve güvenli giriş çıkış için sizden bir altgeçit talep ediyoruz. Bunun için bir proje hazırlıyoruz, sizlere de sunacağız” dedi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme