• Haberler
  • Genel
  • Pancar OSB’den sonra Torbalı OSB’ye de itfaiye merkezi kuruluyor

Pancar OSB’den sonra Torbalı OSB’ye de itfaiye merkezi kuruluyor

Pancar OSB'den sonra Torbalı OSB'ye de itfaiye merkezi açılıyor. Geçtiğimiz ay Torbalı'nın önemli sanayi bölgelerinden Pancar...

Pancar OSB’den sonra Torbalı OSB’ye de itfaiye merkezi açılıyor. Geçtiğimiz ay Torbalı’nın önemli sanayi bölgelerinden Pancar OSB’ye itfaiye merkezi açılmıştı. İlçedeki itfaiye merkezlerine uzak konumdaki Pancar’a itfaiye merkezi kurulması herkesi mutlu etmişti. Şimdi de Torbalı OSB’ye itfaiye merkezi kurulacağı müjdesi geldi.

Torbalı Karma ve Mobilya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Ünlütürk ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer arasındaki görüşmenin ardından Başkan Soyer, OSB’lere itfaiye merkezi kurmanın önemini bildiklerini ve Torbalı OSB’ye de itfaiye merkezi kurulabileceğini söyledi.

Torbalı Karma ve Mobilya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Ünlütürk, OSB’nin yüzde 100 doluluğa ulaştığını ve genişleme alanı tahsisi için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den destek istediklerini söyledi. Bağlantı yolunda da 3 km’lik bir genişletme ve asfaltlama yapılması gerektiğini söyleyen Ünlütürk’e Başkan Soyer’den olumlu cevap geldi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme