Pehlivan, Koyundere halkı ile kucaklaştı

Menemen Belediyesi, Ramazan ayı boyunca gönül sofraları kurmaya devam ediyor. Koyundere Mahallesi’nde kurulan sofralara 2 bin...

Pehlivan, Koyundere halkı ile kucaklaştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Menemen Belediyesi, Ramazan ayı boyunca gönül sofraları kurmaya devam ediyor. Koyundere Mahallesi’nde kurulan sofralara 2 bin vatandaş katıldı.

Fatih Camii yanında düzenlenen iftar programına, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, AK Parti Menemen İlçe Başkanı Hakkı Durmaz, AK Parti İzmir Milletvekili adayı Muhammet Doğan, Eski Koyundere Belde Belediye Başkanı Selahattin Yeşilkaya, STK temsilcileri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

MÜJDELERİNİ SIRALADI

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Koyundere için inşa ettikleri 3 bin metrekarelik kare pazar yerini 1 ay içinde açacaklarını belirtti ve yıl sonuna kadar tüm yolları yenileyeceklerini söyledi. Pehlivan ayrıca, eski belediye binasının arkasına bir taziye evi inşa edeceklerini ve ilçe genelinde inşa ettikleri 20 halı sahadan birinin Koyundere’ye yapıldığını da sözlerine ekledi. İftar sonrası, Pehlivan vatandaşlarla sohbet edip, taleplerini dinledi. Menemen Belediyesi’nin iftar sofraları bugün Asarlık’ta devam edecek.

HABER MERKEZİ 

(E.S.)

Bakmadan Geçme