• Haberler
  • Gündem
  • Pençe-Kilit Harekatı’nda Şehit Düşen Piyade Sözleşmeli Er için Milli Yasa!

Pençe-Kilit Harekatı’nda Şehit Düşen Piyade Sözleşmeli Er için Milli Yasa!

MSB: Pençe-Kilit Harekatı’nda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Küçük için taziye mesajı Milli Savunma Bakanlığı...

Pençe-Kilit Harekatı’nda Şehit Düşen Piyade Sözleşmeli Er için Milli Yasa!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MSB: Pençe-Kilit Harekatı’nda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Küçük için taziye mesajı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde terör örgütü mensuplarının açtığı taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Küçük için taziye mesajı yayınladı. MSB tarafından yapılan açıklamada, “Bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Küçük’ ün ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” ifadelerine yer verildi. Ayrıca, MSB’nin bölgedeki operasyonların devam ettiğini belirttiği açıklamada, saldırıya karşılık verildiği ve 2 teröristin etkisiz hale getirildiği bilgisi paylaşıldı.

Başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz

Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Küçük’ ün şehadeti hepimizi derinden üzdü. Bu acı olayda hayatını kaybeden kahraman askerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Ailesine, yakınlarına ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin tüm mensuplarına başsağlığı ve sabır diliyoruz. Terörle mücadelede azimle ve kararlılıkla yürütülen operasyonlarda, şehitlerimizin hatıraları her zaman yanımızda olacak.

(M.A)

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme