• Haberler
  • Magazin
  • Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın nikah sonrası Roma turu

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın nikah sonrası Roma turu

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, İtalya'nın başkenti Roma'da hayatlarını birleştirdi. Çift, nikah sonrası Roma turu gerçekleştirerek keyifli anlar yaşadı.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, yaklaşık bir buçuk yıldır süren ilişkilerini geçtiğimiz salı günü Roma'da düzenledikleri sade bir nikah töreniyle resmileştirdi. Nikah sonrası Roma turu yapan çift, sokaklarda çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Ardından, yakın dostlarıyla birlikte bu özel günü akşam yemeğiyle kutladılar. Paylaşımlarında "17.09.2024" tarihini not düştüler.

Dün akşam İstanbul'a dönen ikili, havalimanında yaptıkları açıklamada İstanbul'da düğün düşünmediklerini belirtti. Pınar Deniz, "Seremoni sevmediğimiz için yurt dışında olsun istedik. Roma'yı sevdiğimiz için orayı seçtik," dedi. Ayrıca, Pınar Deniz'in 1.5 aylık hamile olduğu öğrenildi. Kaan Yıldırım ise, "Çok mutluyuz, hayal ettiğimiz gibi oldu," ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz yıl Yıldırım, İngiltere'nin Cambridge eyaletinde Pınar Deniz'e evlenme teklif etmişti.

Bakmadan Geçme