Pınar Et'e teknik gezi

KalDer İzmir Şubesi, Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Pınar Et tesislerine teknik gezi gerçekleştirdi. KalDer...

Pınar Et'e teknik gezi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KalDer İzmir Şubesi, Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Pınar Et tesislerine teknik gezi gerçekleştirdi.

KalDer İzmir Şubesi üye kuruluşların teknik müdür, yönetici ve mühendislerinin katılım gösterdiği teknik gezi kapsamında Pınar Et tesisleri ziyaret edildi, incelemeler yapıldı. Pınar Et tesislerinde heyete tesis gezisi boyunca Pınar Et Yöneticileri de eşlik etti.

KalDer İzmir Şubesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen teknik gezi Pınar Et Yöneticilerinin yaptığı bir sunum ile başladı, iyi uygulama örneklerinin ve sürdürülebilirlik çalışmalarının da anlatıldığı sunumlardan sonra başta Ar-Ge ve üretim sahaları KalDer üyelerine gezdirilirken, Pınar Et tesislerinin tüm üretim aşamaları ayrıntıları ile katılımcılara aktarıldı. Yaşar Holding hakkında da bilgilendirmenin yapıldığı teknik gezide de  teknik müdür ve mühendisler Pınar Et’in üretim hatlarını ayrıntılı bir şekilde inceleme şansı yakaladı.

Haber Merkezi

(Y.K.)

 

Bakmadan Geçme