Pınar'dan yılbaşı sofralarına özel hindi

Yılbaşı sofralarının vazgeçilmez lezzeti hindi etinde üretim ve tüketim yıldan yıla ivmeli bir şekilde artarken hindi...

Yılbaşı sofralarının vazgeçilmez lezzeti hindi etinde üretim ve tüketim yıldan yıla ivmeli bir şekilde artarken; hindi eti ihracatı da aynı hızla büyümeye devam ediyor. Türkiye’de kişi başı hindi tüketiminin arttırılmasının kırmızı ete alternatif olması nedeniyle büyük öneme sahip olduğunu söyleyen Pınar Et Genel Müdürü Hüseyin Demir, “Son derece sağlıklı, besleyici ve lezzetli hindi etinin tüketilmesi hem bağışıklık sistemini güçlendirir hem de kalp sağlığını korumaya yardımcı olur” dedi.

Türkiye’de kişi başı hindi eti tüketiminin istenilen seviyeden oldukça düşük kaldığını vurgulayan Pınar Et Genel Müdürü Hüseyin Demir, “Türkiye’de kişi başına540 gram tüketimi olan hindi etinin, Avrupa Birliği ülkeleri tüketimi dikkate alındığında çok düşük seviyelerde kaldığını görüyoruz. Hindi tüketiminin ülkemizde kişi başı 5-6 kg seviyelerine çıkma potansiyeli var” dedi.

YILBAŞI LEZZETİ

Yılbaşı sofralarının vazgeçilmezi, hafif ve ekonomik bir protein kaynağı olan hindi, Pınar kalitesi ile sofralara konuk oluyor. 5-6 kilogram ağırlığında özel ambalajlı Pınar Hindi,  geleneksel yılbaşı yemeğini sofralarınıza taşıyor. Pınar Yılbaşı Hindisini Pınar markasının online satış kanalı olan pınaronline.com.tr ve farklı market zincirlerinde de raflarda görmek mümkün.

Pınar Hindi’yle birlikte paketin içinde yer alan pişirme torbası ve pişirme göstergesi, etin en lezzetli biçimde hazırlamasını sağlayacak. Pınar şeflerinin yılbaşına özel olarak hazırladığı Pınar Yılbaşı Hindisi tarifi, dostlarla kutlanan yeni yıl sofrasına lezzet ve renk katacak, yeni yılın geleneksel ve eşsiz lezzetini sevdiklerinizle paylaşma imkanı sunacak.

Haber Bülteni 

Bakmadan Geçme