Plaj futbolu heyecanı başlıyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen Türkiye Plaj Futbolu Ligi'nin Menderes etabı, 6-7-8 Eylül tarihlerinde Gümüldür'de gerçekleşecek.

Üç gün boyunca sürecek olan futbol şöleni, Gümüldür Sunal Tülbentçi Parkı’nda sporseverlerle buluşacak. Menderes Belediyesi, tüm vatandaşları bu heyecana ortak olmaya davet etti.

Plaj futbolu heyecanı başlıyor

Menderes, İzmir’in Tek Etapına Ev Sahipliği Yapacak

Türkiye’nin dört bir yanında farklı etaplarda düzenlenen Türkiye Plaj Futbolu Ligi’nin İzmir’deki tek durağı Menderes olacak. 6-7-8 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek karşılaşmalar her gün 17:30’da başlayacak ve 19:30’a kadar devam edecek. Etap boyunca dört takım mücadele edecek ve kazananlar, Alanya’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde edecek. Şampiyona, ülkenin en yetenekli plaj futbolu takımlarını bir araya getirecek.

Menderes Belediye Başkanı Çiçek’ten Spor Vurgusu

Plaj futbolu heyecanı başlıyor

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, plaj futbolu organizasyonunun, ilçenin spor alanındaki gelişimine önemli katkı sağlayacağını belirtti. Spor sevgisinin Türk milletinin kalbinde derin bir yer tuttuğunu vurgulayan Çiçek, Menderes’in spor etkinlikleriyle adından daha fazla söz ettireceğini ifade etti. Başkan Çiçek, “Menderes’i sporun farklı alanlarında öne çıkaracağımızın sözünü vermiştik. Plaj futbolu etkinliği, bu çalışmalarımızın yalnızca bir başlangıcıdır. Gümüldür’de düzenleyeceğimiz bu futbol şöleni, halkımızın spora olan ilgisini artıracak ve geleneksel hale getirilecek. Tüm vatandaşlarımızı bu coşkulu etkinliğe davet ediyoruz,” diye konuştu.

Futbol Şöleni Gümüldür'de

Gümüldür’ün muhteşem plaj atmosferinde gerçekleştirilecek olan plaj futbolu şöleni, ilçeye hem sportif hem de sosyal anlamda canlılık katacak. İzmir’in tek plaj futbolu organizasyonu olan Menderes etabı, sporseverleri bir araya getirerek unutulmaz anlara sahne olacak.

Menderes Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen bu organizasyon, ilçenin spor alanındaki potansiyelini gözler önüne sererken, Alanya’daki Türkiye Şampiyonası’na katılacak takımlar için de önemli bir mücadele fırsatı sunacak.

Bakmadan Geçme