• Haberler
  • Asayiş
  • Polis ekipleri silah kaçakçılığına geçit vermiyor!

Polis ekipleri silah kaçakçılığına geçit vermiyor!

Konya'nın Akşehir ilçesinde durdurulan bir araçta 11 tabanca, şarjörler ve mermiler ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi tutuklanırken bir şüpheli ise  adli kontrol şartıyla  serbest bırakıldı.

Konya’nın Akşehir ilçesinde durdurulan bir araçta 11 tabanca, şarjörler ve mermiler ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi tutuklanırken bir şüpheli ise  adli kontrol şartıyla  serbest bırakıldı.

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği, yaptığı istihbarat çalışmaları sonucunda bir araçla silah kaçakçılığı yapıldığını belirledi. Takibe alınan araç, D-300 Kara Yolu üzerindeki uygulama noktasında durduruldu. Araçta bulunan K.P. ve F.S. isimli şüpheliler gözaltına alındı. 

1 KİŞİ TUTUKLANDI 

Şüphelilerin gözaltına alınmasının ardından, detaylı bir arama yapmak üzere emniyet müdürlüğü bahçesine getirilen araç, Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan arama kararıyla incelendi. Yapılan aramada 11 tabanca, 13 tabanca şarjörü ve 33 tabanca mermisi bulundu. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen K.P., mahkeme tarafından tutuklanarak Akşehir Cezaevi'ne gönderilirken, F.S. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

 
 

Bakmadan Geçme