• Haberler
  • Asayiş
  • Polis ekipleri 'şok uygulama' ile göz açtırmıyor  

Polis ekipleri 'şok uygulama' ile göz açtırmıyor  

Çorum'da polis ekipleri, düzenledikleri şok uygulamada haklarında arama kararı bulunan 14 kişiyi yakaladı çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Çorum'da polis ekiplerinin gerçekleştirdiği şok uygulamalarda, haklarında arama kararı bulunan 14 kişi yakalanırken, çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü, asayiş ve güvenliği sağlamak amacıyla 4-11 Ekim tarihleri arasında kapsamlı denetimler yaptı. 

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 2 bin 854 şahsın GBT kontrolünü gerçekleştirirken, yakalanan şüpheliler arasında çeşitli mahkemelerce arama kararı olanlar da bulundu. Yapılan uygulamalar neticesinde, 8 ruhsatsız tabanca, 6 tüfek, 4 kuru sıkı tabanca, 9 kesici ve delici alet olmak üzere toplam 27 silah, 132 fişek, 12 şarjör, 76 sentetik ecza, 1,2 gram metamfetamin ve 11 adet ekstazi hap ele geçirildi. Ekipler ayrıca, 44 umuma açık mekan, 21 kahvehane/kıraathane, 21 kafe, 26 çay ocağı, 12 oyun salonu ve 11 otoparkı kontrol etti. Trafik denetimlerinde ise 1,680 araçtan 19’una toplam 242 bin 654 TL idari para cezası uygulandı; teknik eksiklikleri bulunan 3 araç trafikten men edildi. 

Polis ekipleri 'şok uygulama' ile göz açtırmıyor  

Bakmadan Geçme