Prens'in çocukları kamuoyundan uzak kalacak

Kraliyet ailesinin ünlü çiftlerinden Prens Harry ve Meghan Markle, çocukları Archie ve Lilibet'in kamuoyuna gösterilmemesi konusunda farklı bir yol izliyor.

Meghan Markle’ın çocuklarını daha fazla görünür kılmak istemesi, eşi Prens Harry ile arasında gerilime yol açtı. Sonuçta, Harry'nin isteği doğrultusunda çiftin çocukları, kameraların uzağında kalacak.

Prens'in çocukları kamuoyundan uzak kalacak

Harry ve Meghan, çocuklarının güvenliğini ve mahremiyetini korumak amacıyla bu kararı aldıklarını belirtiyor. Harry, çocuklarının normal bir hayat sürmesini ve güvenliğini sağlamak için bu yolu seçti. Meghan’ın çocukları ekranlara taşıma planı ise, Harry’nin ısrarı sonucu rafa kaldırıldı.

İlk çocukları Archie’nin doğumu öncesinde Meghan’ın hamileliğiyle ilgili birçok spekülasyon yapılmış, çocuklarının doğum yeri ve zamanı da gizli tutulmuştu. Archie’nin açık tenli doğması da bazı tartışmalara neden olmuştu.

Prens'in çocukları kamuoyundan uzak kalacak

Prens Harry ve Meghan Markle, çocuklarını nadiren Londra’ya götürüyor. Archie, beş yaşına girdi ve Kral Charles’ın torunu olarak "prens" unvanına sahip. Kızları Lilibet ise, 2021 doğumlu olup "prenses" unvanını taşıyor. Kral Charles, çocuklarıyla sık sık görüşemiyor, bu da aile içindeki ilişkilerde mesafeye neden oluyor.

Prens'in çocukları kamuoyundan uzak kalacak

Bakmadan Geçme