Prenses Kate Middleton iyileşti mi?

Galler Prensesi Kate Middleton, kemoterapi sürecinin sona erdiğini duyurdu. Peki Prenses Kate Middleton tamamen iyileşti mi? Sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde…

Galler Prensesi Kate Middleton, kemoterapi sürecinin sona erdiğini duyurdu. Peki Prenses Kate Middleton tamamen iyileşti mi? Sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde…

Prenses, bu önemli haberi Kensington Palace'ın X hesabında paylaştığı bir video aracılığıyla kamuoyuna iletti. Videoda, bu yılın kendisi için "inanılmaz derecede zor" geçtiğini belirten Kate Middleton, yaşadığı duyguları samimiyetle ifade etti. "Bildiğiniz gibi hayat bir anda değişebiliyor" diyen Prenses, kemoterapi sürecinin tamamlanmasının kendisine büyük bir rahatlama getirdiğini vurguladı.

Prenses Kate Middleton iyileşti mi?

TEDAVİ SÜRECİNE ODAKLANMIŞTI

Mart ayında kanser tedavisi gördüğünü açıklayan Prenses Kate, bu yılın büyük bir kısmını kamuoyundan uzak geçirip, tedavi sürecine odaklanmıştı. Prenses, tedavi sürecinin ardından Kasım ayında anma etkinlikleri ve yıllık Noel şarkısı konseri gibi birkaç etkinliğe katılmayı planlıyor.

Prenses Kate Middleton iyileşti mi?

KEMOTERAPİ SÜRECİ BİTTİ 

Kensington Palace hesabından paylaşılan videoda, Kate Middleton'ın kemoterapi sürecinin sona erdiğini ve artık kansersiz bir yaşam tarzına odaklanacağını belirtti. Bu olumlu gelişme, Prensesin sevenleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Prenses Kate Middleton iyileşti mi?

BİR VİDEO İLE DUYURDU

Bill Warr tarafından çekilen bir aile buluşması videosunda, Prens William, çocukları Prens George, Prenses Charlotte ve Prens Louis ile birlikte görülen Prenses Kate, videoyla birlikte paylaştığı mesajında şu sözlere yer verdi:

"Yaz sonuna yaklaşırken, kemoterapi tedavimi nihayet tamamlamış olmanın ne kadar rahatlatıcı olduğunu anlatamam. Son dokuz ay bizim için bir aile olarak inanılmaz zordu. Bildiğiniz hayat bir anda değişebilir ve fırtınalı sularda ve bilinmeyen yollarda yol bulmanın bir yolunu bulmak zorunda kaldık. Kanser yolculuğu herkes için, özellikle de size en yakın olanlar için karmaşık, korkutucu ve öngörülemezdir.

Alçakgönüllülükle, daha önce hiç düşünmediğiniz bir şekilde kendi zaaflarınızla yüzleşirsiniz ve bununla birlikte her şeye karşı yeni bir bakış açısı kazanırsınız. Bu zaman, her şeyden önce William ve bana, çoğumuzun sıklıkla hafife aldığı, hayatın basit ama önemli şeyleri için düşünmeyi ve minnettar olmayı hatırlattı. Basitçe sevmek ve sevilmek. Kanserden uzak kalmak için elimden geleni yapmak artık odak noktam. Kemoterapiyi bitirmiş olsam da iyileşme ve tam iyileşme yolum uzun ve her günü geldiği gibi yaşamaya devam etmeliyim. Ancak önümüzdeki aylarda mümkün olduğunda işe geri dönmeyi ve birkaç kamuoyu etkinliğine daha katılmayı sabırsızlıkla bekliyorum.

Daha önce yaşananlara rağmen iyileşmenin bu yeni aşamasına yenilenmiş bir umut ve hayata dair takdir duygusuyla giriyorum. William ve ben aldığımız destek için çok minnettarız ve bu zamanda bize yardım eden herkesten büyük güç aldık. Herkesin nezaketi, empatisi ve şefkati gerçekten alçakgönüllülük vericiydi. Kendi kanser yolculuğuna devam eden herkese; yanınızdayım, yan yana, el ele. Karanlıktan ışık çıkabilir, o yüzden o ışığın parlak bir şekilde parlamasına izin verin."

Bakmadan Geçme